Det blev...

Det blev... en årsbok med bilder i alla fall.
Lite text blev det också. Kanske kan det bli en hel bok i framtiden...

Tänk...

Tänk... att vi snart flyttar. Ja ni märker att jag inte riktigt har förstått va!? Dags för nya planer och ideér. Men först ska vi bo in oss. Japp, inget fix. Njuta o må bra bara. :) Det kommer nog bli kaffe på altanen rätt ofta. Även till en början fast att det är vinter...;)
En gäststuga på tomten.

Packar...

Packar och rensar...
Samtidigt som jag försöker förstå att vi faktiskt ska flytta. Det som kändes så avlägset. Snart är vi där! Vad hände!?

Mitt i all röra...

Mitt i all röra... JO för lite rörigt är det just nu i våra liv. Så känner jag mig TACKSAM. TACKSAM för allt vi har. TACKSAM för att jag fått ett stort uppdrag och förtroende. TACKSAM för att vi har möjlighet o flytta till ett så fint hus. Samtidigt som vi redan har det bra. För mitt i all röra så kom jag tänka på de som faktiskt inte har det så bra just nu. Tyfonen på Filippinerna. Liv som slagits till spillror. Liv som inte finns! Konflikten i Syrien. Ja, det finns så många ställen i världen där allt vi har här hemma inte är en självklarhet. Mat, vatten, tak över huvudet,kläder,sjukvård o.s.v....... Skänka pengar kan man ju alltid göra. Bra! Mitt bland alla kartonger så kom jag också på....Kläder. Skänka kläder. Kläder som vi inte behöver längre ska skänkas bort...till någon som behöver. Samtal ska ringas i veckan, så de kommer rätt.... Har ni som läser några tankar o ideér på vad som mer kan göras för o hjälpa!? Man kan inte göra allt, men även det lilla kan ibland vara till hjälp för någon...

Storasyster- mys.

Storasyster-mys. Igår lämnade vi småkottarna hos sin farmor o farfar. Övernattning och lek, mys, och fix där hela fredagen lång. Misstänker att de sover när maken kommer hem med dem sedan... Storasyster har alltså fått vara själv hemma. Igår blev det egentid med mamma. Med den "roliga" uppgiften att handla till mammas jobb. Nöjd tjej som faktiskt bara tyckte det var kul att få se vad som händer hos mig. :) Sedan hann vi med en middag med pappa mellan jobb, mera jobb o hans simkurs. Idag har vi fredagsmyst med ostbågar o brasa. Snart blir det tjejens favorit-mat. Hemmagjord pizza. Är för övrigt helt övertygad om att denna fredag lär sluta som förra veckans. Nämligen somna i soffan... =)

Jodå...

Jodå... I´m alive. Fullt ös samtidigt som jag igonorerar en förkyldning. Vilket jag förmodligen får sota för i helgen...

Årsbok.

Årsbok. Varje år gör vi en årsbok. Med bilder under året. Alltid en uppskattad julklapp. Funderar på om det kommer bli någon bok i år. Kanske får det bli en ny variant. Ett minst sagt händelserikt år. Skulle kunna skriva en bok. En bok om livet. Har så mycket jag skulle vilja berätta. Saker som jag inte har nämnt här. Återkommer kanske. Men inte just nu. Måste samla tankar. Bearbeta. Och leva livet. =)

Dubbelpass.

Dubbelpass. Det blev det för maken och mig idag. Barnen hos sin mormor o morfar. Först ett pass på rullskidorna (3e ggn i livet för mig typ). Lite ovant i början men sedan känndes det bra. Underlaget var inte det bästa tyvärr men cirkus 12 km blev det iaf. Sedan snörade vi av oss längdpjäxor och på med löparskorna. Vår runda på 7 km blev det. Lite lagom seg. Inte varje dag man kör dubbelt upp! =) I övrigt har jag bara njutit. Lite extra god mat o dryck ikväll då barnen sover borta. Fick även egentid på förmiddagen då det blev fika med en kompis. Lyx på hög nivå för en småbarnsmamma. Nu är batterierna laddad för en lång tid framöver...=)

Fredagsmys...

Fredagsmys... började med sovmorgon till 07!!! Lyx när man är lediga båda två. Maken gick upp med de två lite morgon piggare barnen. Helgfrukost. Sedan en runda i löparskorna. Älgsjö-rundan cirkus 11 km (?) Så skönt att klara en lite längre sträcka igen. :) Resten av dagen har spenderats i Djurparken med Halloween-tema. Trevligt med sällskap av kompisarna. Men vi var ju inte ensamma i parken direkt! Vädret visade sig inte från sin bästa sida heller, men nöjda o glada ändå. Middagen blev oxå lite halloweenig. Dekorationer och lysande pumpa. Tror dock att fredagsmyset kommer sluta precis som den brukar. Somnandes i soffan. Om inte halloween-temat fortsätter och någon skrämer livet ur mig halvsovandes där i soffan....=)

RSS 2.0