Gott nytt...

Gott nytt... till alla läsare. Passar på o lägga in lite färskare bilder..
Vi ses nästa år igen. :)

Snart är julen här...

Snart är julen här... Fixar o grejar o försöker samtidigt njuta. Jullov. En fantastisk utsikt. Mat o dryck. Förhoppningsvis en del träning. Försöker ladda upp kort... Men ni går nöja er med gamla...:) Snart kanske vi får ordning på det tekniska.

Ringrostig.

Ringrostig. Vad gäller träningen och formen. Lite för mycket att göra och en förkyldning som aldrig gett med sig har satt stopp för träningen i flera veckor... Frustration på hög nivå för någon som får myror i brallan av att inte träna. Men idag. En runda i spåret o lite intervaller. Äntligen. Men det satt långt inne. Valet mellan soffan o spåret var riktigt kämpigt idag, men jag valde helt klart rätt. Så nu ska jag igång igen. Snart hoppas jag på snö så jag kan träna för de där 9 milen om ett par månader också...

Julstämning...

Julstämning...
Jodå. Satsningen i år är väll minimalistisk. Flytt mitt i allt. Skickar barnen till svärföräldrar för pepparkaksbak. Chokladkalendrar. Sonen som inte gillar choklad,skänker sin bit varannan dag tills systrarna. Nöjd ändå. Några ljusstakar finns uppe iaf. Allt blir vad man gör det till! Det blir jul ändå. Kan inte annat än att hålla med storastysters ord...Det viktigaste som finns är kärlek. Kan bara hålla med. Sonen däremot han tyckte att el var väldigt viktigt så här i juletider (brås han på morfar tro;)). Ja det hänger ju liksom ihop kärlek o el. Det blir gnistor det! ;)

RSS 2.0