Storstädning pågår.

Storstädning pågår. Idag fick jag en spark i baken. Bokstavligt talat. Jodå det var ju bra o ta tag i städningen redan idag... ...mindre roligt o hitta springmask där bak hos ett av barnen. Uscha. Tvättmaskinen går för fullt. Nya sängkläder till alla. Handdukar. Badrum, toaletter. Damsugaren på högvarv. Torka,skura, moppa. Vem behöver träning en sådan här dag!? Alla medicinerade mot skiten. Äkel-varning på hög nivå. Citerar ett av barnen.... "De ska inte finnas här de ska ju bo i jorden...."

Kommentarer
Postat av: Sandra

Usch, det är så jvla äckligt!!
Ollie hade det för några år sen, men de försvann typ direkt (med medicinering) som tur va!
Jag behövde aldrig se dom själv, det var Mattias som upptäckte de små äcklen.. (bara några stycken iofs men det är äckligt ändå!).
Så jobbigt också att behöva sanera hela hemmet typ.

Hoppas de försvinner snabbt!

Kram på er!

2013-08-23 @ 08:28:33
URL: http://www.lillapingvin.blogg.se
Postat av: jenny

Usch då. Det låter verkligen inte trevligt. Nackdelen är att det verkar spridas som fan. Hoppas som Sandra att de försvinner snabbt. kram

2013-08-23 @ 08:42:57
Postat av: Anneli

Sandra: Ja de e äkliga de små liven. Hoppas de fösvinner fort. Behövde storstäda så de var ju bra o få en kick där bak! ;)
Jenny: Inte trevligt alls. Ringde fsk för att informera direkt, men ok att de är där ändå. Noga med hygien nu o hoppas de försvinner. Kram på er!

2013-08-24 @ 08:47:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0