Lite av varje....

Lite av varje... Känns som att tiden bara försvinner just nu. Mycket jobb. Sedan umgås och äta gott. I helgen besök av kompis m barn. Mycket trevligt. Även årets första besök i djurparken. Spontant. Packade ihop oss och 5 minuter senare var vi där. Fix i trädgården o grillning. Även lite träning och trotsar åter igen allergin. Den ska inte få sätta stopp i år igen. Jag är envisare! Snart långledigt. Dagsformen avgör om vi åker iväg på liteminisemester eller bara är hemma och fixar o myser. Valborg imorgon. Trevligheter några hundra meter från huset, tror det blir ett besök om barnen orkar. Knytis-tema tillsammans med våra föräldrar. Fokuserar på det positiva. Mycket i huvudet. Men prioriterar och hinner på något sätt allt i tid ändå. BVC, läkarbesök, medicinbeställningar, inbjudningar och så allt som har med jobbet att göra men som jag inte nämner här... Check, check, check.

Hej svejs!

Hej svejs! Hinner som vanligt inte med... Bloggen verkligen prioriterad längst ned på listan just nu. Får se om det blir en fortsättning. Lite ledigt. Har verkligen njutit. I Sälen. Sol, skidor, mat o godis. Nu back to work. Igår landa jag hemma kl 22. Ikväll gör maken detsamma. Varannandagsprincipen fortsätter. Däremellan är prio1 barnen, sedan som idag en bonus då jag faktiskt hinner städa lite! :)

Passar på...

Passar på... o träna. Långpass idag som inte blev så långt jag ville p.g.a allergi. Men bäst att lyssna o ta det lite lugnare idag. Barnfritt hemma. De är till fjälls med svärföräldrarna. Påsklov. På torsdag kväll ansluter även vi. Så tomt och tyst här hemma. Inte som vanligt. Visst, lite skönt men samtidigt saknad. Vet att resan iaf hade gått bra men får nog ringa o kolla läget ikväll.;) Känns konstigt att snart få uppleva snö igen. Här är ju våren verkligen på G.

Lite bilder...

Lite bilder... från våra dagar i "nya huset". Konstaterar att barnen nog har dokumenterat mest. Har knäppt ett fåtal bilder sista månaderna. Barnen har visst lånat kameran oftare än vad jag visste, inte konstigt att jag fick leta efter kameran inför helgens kalas...:)

Hipp hurra!!!

Hipp hurra!!! Igår 7 år.
Kalas hela helgen lång. Igår på riktiga födelsedagen. Snabbfirad på morgonen. Både maken o jag borta till kvällen. Farmor o farfar fick mysa. Samt firande på skolan. Nöjd tjej ändå. Även om föräldrarna hade lite småångest. Allt blir vad man gör det till. Älskade unge!

Fredag imorgon igen...

Fredag imorgon igen... Funderar på om det bara finns måndagar o fredagar i kalendern just nu!? För övriga dagar bara springer iväg. Veckorna, vardagarna, ja det är helt enkelt fullt. Helgerna likaså. Men så är det ju kul att det händer saker. I helgen blir det kalas gånger 2. Först släkt o vänner. Sedan skolkompisar. Idag har vi bakat o laddat. Mysigt. Alla är spända inför kalasen. Födelsedagsbarnet självklart. Syskonen också. Lillasyster stolt att hon får var med på 7 års kalas. Med en överenskommelse att inte förstöra något. Ska bli riktigt intressant att ha huset fullt med 7 åringar och syskonen. :) Försöker samtidigt planera in när vi själva ska köpa present till stora tjejen!? Jodå, några dagar extra betänketid då hon fyller i mitten av nästa vecka. :)

RSS 2.0